tackice-2

Postani Distributer The Pet Tap proizvoda u svojoj zemlji

Volite li kućne ljubimce i tehnologiju? Take Me Home Pet LLC (The Pet Tap) pružio je desetinama preduzetnika priliku da postanu “sam svoj gazda” razvijajući The Pet Tap distributivnu mrežu u svojoj zemlji. U našoj ciljnoj mreži od 152 zemlje širom sveta, naći ćete vlasnike distribucija iz svih sfera života, od mladih poduzetnika preko profesionalaca do korporativnih lidera koji su odabrali The Pet Tap kako bi unapredili svoj finansijski i lični uspeh.

Svaki od naših vlasnika distribucija ima svoju priču

Neki su iskusni vlasnici preduzeća, neki su novi u svetu poduzetništva. Imamo vlasnike iz malih mesta, velikih gradova i svega između. Oni su penzioneri, veterani, pripadnici manjina, žene i, što je najvažnije, oni su vlasnici lokalnih preduzeća posvećeni pružanju izuzetne korisničke usluge malim preduzećima i privatnim licima.

Ono što privlači naše partnere u pogledu mogućnosti franšize The Pet Tap je fleksibilnost da prilagodimo naše poslovanje njihovom iskustvu i strastima, cryptomixer service dok istovremeno radimo u novoj, modernoj, tehnološkoj kompaniji koja je usmerena na kućne ljubimce.

Ako ste spremni da započnete svoje putovanje sa Master licencom za veleprodajnu distribuciju u svojoj zemlji, pred vama je pregled dostupnih zemalja za mogućnosti franšizinga koje nudimo. Često ažuriramo ovu listu i pozivamo vas da nam se što pre javite!

yellow

Šta je uključeno:

Master licenca za veleprodaju u zemlji(ama) po vašem izboru

Niska ulazna naknada uključuje:

  • marketinšku podršku
  • pokretanje namenskih domena Pet Tap u vašoj zemlji(ama)
  • kompletna podrška pri lansiranju projekta
  • web stranicu za e-trgovinu sa spremnim i razvijenim sistemom
  • sve marketinške i materijale za brendiranje, te globalni PR brenda, koje pružaju naši partneri u Executive Digitalu, vodeći eksperti za digitalni marketing
black
yellow dots

ODABERITE SVOJU ZEMLJU U NASTAVKU

Fransize

Ime(Required)
Address(Required)
contact us bcg